Elkezdtem a szaloncukor készítést próbaképpen, és ahogy ígértem, be is számolok róla. A marcipánossal indítottam, ezzel kapcsolatban az észrevételek a következők: - nagyon óvatosan kell adagolni a vizet, mert könnyen lesz híg a massza (nekem híg lett, ezért golyókat gyúrtam belőle, és most pihengetnek a hűtőben, hátha jó lesz úgy - mandula íze van, és nem marcipán, de el fog fogyni - én kihagytam belőle a fahéjat, mert nem volt itthon A végeredményről majd holnap írok, mert ma még sok dolgom van.
szaloncukor jelentés
2011.05.07. 09:51 - Lyzard
Címkék: karácsony receptek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.